wp2645446-white-texture-wallpapers.jpg
cia.ortiga

Ortiga és un col.lectiu artístic afincat a Banyoles, que neix  l'any 2016 , després de la trobada entre diferents projectes artístics i socials.

 

Actualment el seu treball i investigació gira entorn les arts escèniques realitzant espectacles, experiències, cursos i accions al territori.

L’objectiu principal és generar una consciència ecològica i social, contribuir als processos de restauració dels territoris degradats juntament amb els seus habitants i investigar les sinèrgies entre art, tradició, ciència i filosofia amb l’objectiu de trobar noves formes de relació amb l’entorn.

L’art,amb la seva capacitat simbòlica, ens obre a l’emoció necessària per refer i inventar nous imaginaris col·lectius, vitals per a una consciència ecològica i social. 

IngriD Codina

Picture1.jpg
Titella.jpg

Guillem Geronès

Marc Selles

ACTRIU, CO-DIRECCIÓ ARTÍSTICA,

ATREZZO I VESTUARI

Actualment fa assistència de direcció a l'espectacle Kumulunimbu, és docent de teatre de l’Oprimit/da, expressió artística i trapezi amb infants i adolescents (Escola Municipal d’Expressió d’Olot,Aula de Joves de Sant Jaume de Llierca, Escola de Riudaura) treballa als instituts  de Girona com actriu i docent en el projecte “Que passa amb el Whats up?”de l’Associació Cultural Kilalia, contacontes en diverses biblioteques de La Garrotxa, Llicenciada amb Criminologia i Política criminal a la UB, es forma a l’escola de teatre Social Forn de Teatre Pa’Tothom (Barcelona), teatre físic al Galliner (Girona),Tècnica Segnimosi i realitza diferents cursos i workshops de dansa, teatre, cant, clown i trapezi. Ha treballat com a actriu amb l’associació Teatraviesas i Associació cultural Crisàlide. Destaca el treball amb professors com Julian Boal, Alex Cohelo,Pep Vila, Marian Masoliver, Minako Seki

ACTOR, CO-DIRECCIÓ ARTÍSTICA, DISSENY GRÀFIC, ESCENOGRAFIA

 

Il.lustrador, escenógraf i actor,

Com a actor es forma en teatre físic i clown através de les experiències de treball dins a diferents col.lectius, cursos i escoles. 

El 2011 es llicencia  a Portugal com a escenògraf. Actualment treballa com a actor, escenògraf i director a l'espectacle Kumulunimbu d' Ortiga, a l'espectacle AN-KI i al projecte Originària.

 

Com a actor ha treballat amb les companyies Teatro do Frio, Clown laboratori Porto, Rei sem Roupa,  radar 360, Companyia de comediants Kafkiana i Ortiga del qual és co-fundador.  

 

ACTOR

Actualment treballa com a actor i ajudant d'escenografia en l'espectacle Kumulunimbu de la Cia. Ortiga, de la qual treballa desde el 2015 en diferents projectes de creació e interpretació d'espectacles i fent tambe treballs d'escenografia.Format en diferents disciplines com interpretació, teatre cómic, teatre físic, clown, bufó i com a docent de teatre.Ha treballat a titol individual i en diferents colectius com la Pallasseata Girona, El cigarrito de despues, contaminando sonrisas, .

Kumulunimbu Troupe!  #ortigas #kumulunim