Col.lectiu Ortiga

ortiga.cia@gmail.com

+34 619616642

Qui som?

 

Ortiga és un col.lectiu artístic afincat a Banyoles, que neix  l'any 2016 , després de la trobada entre diferents projectes artístics i socials.

 

Actualment el seu treball i investigació gira entorn de les arts escèniques realitzant espectacles i cursos on es promou l'art com a eina d'ajuda social i emocional. 

Guillem Geronès

Marc Selles

Ingrid Codina

Guillem Geronès, il.lustrador, escenógraf i actor, es forma através de les experiències de treball dins a diferents col.lectius, curssos i escoles,   el 2011 es llicencia  a Portugal com a escenògraf. Treballa activament dins els col.lectius, Ortiga,  L'Hora Malva, Vatua l'Olla Troupe, i Galactic Engineers, amb els quals realitzen treballs dins diferents festivals, creant la decoració de l'espai i  la pròpria imatge gràfica.

 

Com a actor ha treballat amb les companyies Teatro do Frio, Clown laboratori Porto, Rei sem Roupa,  radar 360, Companyia de comediants Kafkiana i Ortiga del qual és co-fundador.  

 

Destaca el treball amb professors com Rodrigo Malvar, Pedro Fabião, Ami Hattab i Pep Vila.

Actualment treballa com a actor i ajudant d'escenografia en l'espectacle Kumulunimbu de la Cia. Ortiga, de la qual treballa desde el 2015 en diferents projectes de creació e interpretació d'espectacles i fent tambe treballs d'escenografia.
Format en diferents disciplines com interpretació, teatre cómic, teatre físic, clown, bufó i com a docent de teatre.
Ha treballat a titol individual i en diferents colectius com la Pallasseata Girona, El cigarrito de despues, contaminando sonrisas, .

Actualment fa assistència de direcció a l'espectacle Kumulunimbu, és docent de teatre de l’Oprimit/da, expressió artística i trapezi amb infants i adolescents (Escola Municipal d’Expressió d’Olot,Aula de Joves de Sant Jaume de Llierca, Escola de Riudaura) treballa als instituts  de Girona com actriu i docent en el projecte “Que passa amb el Whats up?”de l’Associació Cultural Kilalia, contacontes en diverses biblioteques de La Garrotxa, Llicenciada amb Criminologia i Política criminal a la UB, es forma a l’escola de teatre Social Forn de Teatre Pa’Tothom (Barcelona), teatre físic al Galliner (Girona),Tècnica Segnimosi i realitza diferents cursos i workshops de dansa, teatre, cant, clown i trapezi. Ha treballat com a actriu amb l’associació Teatraviesas i Associació cultural Crisàlide. Destaca el treball amb professors com Julian Boal, Alex Cohelo,Pep Vila, Marian Masoliver, Minako Seki

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now