top of page
logo originaria 2.png

Descobrim camins per la Regeneració del territori i el teixit social
 


Us volem presentar Originària, un projecte artístic itinerant que s'instal·la durant un període de temps en festivals, programacions culturals, escoles, associacions, pobles i ciutats, en un entorn natural o en espais verds de zones urbanes, amb l'objectiu de difondre i despertar la consciència mediambiental i social, oferint un punt de trobada i convivència, on a través de l'art, generar experiències de participació col·lectiva i transformació social.

"Originària és un espai de convivència creativa, amb espectacles, instal·lacions interactives, biblioteca, projecte ambiental i tallers per una consciència social i ambiental."

unnamed (2).png

les 4 propostes d'originària:

2_1.3.1.jpg

AN-KI

 

ESPECTACLE
Una experiència teatral inmersiva, on el públic transformat en viatger viu una història fantàstica, sobre la desforestació dels boscos i les conseqüències que comporta a les persones.

Untitled-1.jpg

Fulles AmbulantS

 

INSTAL·LACIÓ DE JOC
Una instal·lació interactiva on jugar, experimentar i descobrir més sobre la temàtica ambiental i social de l'obra 

An-Ki.

pexels-markus-spiske-113338.jpg

Exploradores

del aire lliure
ACCIÓ AMBIENTAL
Tallers de creació artística, on explorar, pensar i crear conjuntament una acció,  un detall, un gest beneficiós per al lloc.

IMG-20190711-WA0038.jpg

Biblioteca

de les arrels

 

Una biblioteca de contes que parlen a infants y adultes sobre temàtiques socials, ambientals i emocionals, i d'àudio-contes vinculats a la tradició oral dels llocs..

Aquest espai de convivència artística està destinat al fet que la cultura sigui més accessible, participativa, descentralitzada i que reflecteixi les necessitats i particularitats de les diferents comunitats, oferint espais on experimentar, imaginar i investigar des de la intimitat i la sensibilitat de cada proposta, on conjuntament descobrir camins per a la regeneració del territori i del teixit social, dins d'un marc intercultural i intergeneracional.

Un dels objectius d'Originària, és treballar 

durant un periode de temps, amb centres educatius, prioritàriament de poblacions petites.

Ens instal·lem amb carpes en un espai próxim al centre, per tal que els infants tinguin accés durant i després la jornada escolar, per poder generar un punt de trobada i convivència també amb les famílies, habitants , associacions i projectes del poble. 

Les 2 setmanes d'Originària a l'escola es transformen en un viatge, on conjuntament descobrir nous camins per una consciència social, i ambiental, a través de l'experiència artística.

Si voleu contactar per demanar més informació:

ortiga.social@gmail.com

2 setmanes CATALA .jpg

Originària a la teva escola

bottom of page